De afgelopen drie zaterdagen op rij hebben chauffeurs van Van Wieren Special BV een Code 95 training gevolgd op de RDW testbaan in Lelystad.

Onder leiding van Kemp Rijopleidingen is er aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: schadepreventie, noodstop, remproeven, zithouding, stuurtechnieken en manoeuvreren. Zo werden door de cursisten o.a. ook diverse slip- en uitwijkmanoeuvres getraind met het eigen materieel van Van Wieren Special BV.

Van Wieren Special BV hecht niet alleen veel waarde aan de kwaliteit van haar voertuigen en personeel, maar ook aan de veiligheid van zowel chauffeurs als de andere weggebruikers; voertuigbeheersing betekent namelijk ook dat de chauffeur weet hoe een voertuig reageert tijdens een noodstop.

Aan het einde van iedere cursusdag mochten de deelnemers over de Kombaan rijden : een mooie ervaring en een leuke afsluiting.

Wij danken Kemp Rijopleidingen en Allianz Verzekeringen voor het verzorgen van deze training en de RDW voor het beschikbaar stellen van de testbaan.