Ook dit jaar heeft een team van Van Wieren meegedaan aan het voor de 2e keer door de Stichting Scoren tegen Kanker georganiseerde toernooi om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker.

Met de opbrengst (inzet EUR 12.500,00) sponsort deze Stichting twee individuele wielrenners en twee wielerteams (Groot Verzet) die op 8 en 9 juni 2011 deelnemen aan het grootste eendaagse sponsorevenement van Nederland: de Alpe d’HuZes en beklimmen zij de Alpe d’Huez.

Het van Van Wieren team werd helaas uitgeschakeld in de poulefase ; 3 overwinningen, 2 gelijke spelen en slechts 1 verlieswedstrijd waren net niet voldoende om de finalerondes te halen. Een raar en onverdiend eigen doelpunt in de laatste minuut van een van de gelijke spelen voorkwam meer glorie.

Het team van Van Wieren bestond volledig uit spelers die werken bij het bedrijf en dat kan niet gezegd worden van veel van de andere 31 deelnemende teams.

Het prachtige weer, de fantastische sfeer onderling en het sportieve gedrag tussen de teams zorgden voor een onvergetelijke dag op de velden van SC Emmeloord die in het teken stond van het goede doel!

Ons team bestond uit de navolgende spelers (die om verschillende redenen niet allemaal elke wedstrijd mee konden doen): Arjan Blaak, Kees Bouma, Remco Doorn, Dick Hulsebosch, Kenneth Josefzoon, Erwin Koen, Dennis Snijder, Bas Stevens, Gijs Stevens, Harm van Wieren, Maarten van Wieren en Stefan de Wit.

Coach: Richard de Graaf. Verzorgster: Mizzi Vos. Fotografie: Marjolein van Meijel.
Het gerucht gaat dat er volgend jaar sprake is van een trainingskamp!